Šachový klub VSETÍN

Šachový klub VSETÍN
 
historie klubu
 
zprávy z klubu
 
soutěže družstev
 
galerie hráčů
 
fotogalerie
 
přebor Vsetína
 
šachové úlohy
 
články
 
mládež
 
historie šachu na Valašsku
 
Valašský šachový klub mládeže

HODNOCENI-MMAS-2013

 

HODNOCENÍ HRÁČŮ ZBROJOVKY VSETÍN NA MMaS 2013


H+D 10


Patrik Řezníček

Skončil 34 se 4 body ze 47 účastníků. Vzhledem k jeho věku velmi dobrý výsledek. Jeho hra se oproti loňsku podstatně zlepšila a má předpoklady k dalšímu růstu.

Štěpán Řezníček
Skončil 22 s 5 body ze 47 účastníků. Uhrál si své, ale mohlo to být ještě lepší. V některých fázích partie hrál podvědomě rychle a dal např. zadarmo dámu. Zřejmě ho svazovalo uhrát 6 bodů, které měl v plánu. Ale do budoucna určitě má na to, aby bojoval o medaile.

Andrea Chudějová
Skončila 38 se 3,5 body ze 47 účastníků. Pro mne velkým překvapením zejména stylem hry, vzhledem k jejím dosavadním zkušenostem. Asi nám roste další šachová princezna a Adéla může mít svou mladší následnici.


H+D 12


Martin Dvořák

Skončil na 46 místě se 2 body. Martin sbíral zkušenosti. Z počátku hrál velmi rychle zejména v zahájení a ztrácel figurky. Po té v zahájení po upozornění zpomalil, ale ve střední hře se neubránil opět zbytečně rychlé hře. Jeho hra tedy nebyla až tak špatná jak ukazují body, ale doplatil na uspěchanost, kdy v jedné partii mohl dát mat, nebo získat dámu. Musím však říci, že Martin měl skvělý přístup k šachu, připravoval se s trenérem, naučil se nové zahájení a vzorně se choval i mimo šachové dění. Určitě při jeho přístupu a talentu do budoucna je příslibem pro náš oddíl.


H+D 14


Adéla Bierská

Skončila na 9 místě se 6 body z 56 účastníků a stala se přebornicí Moravy a Slezska a k tomu ji gratuluji. Adéla se pomalu rozehrávala, ale s přibývajícími koly hrála stále lépe až dosáhla jeden ze svých velkých úspěchů. Sledoval jsem její partie, které byly velmi obsažné a Adéla je perfektně zvládala. Má velký předpoklad dál se zlepšovat a navázat na své dosavadní úspěchy.

Šimon Šak a Leo Jankovský
Šimon skončil 48 se třemi body a Leo 55 s 1,5 bodem z 56 účastníků. Zatím co Leo sbíral zkušenosti Šimon hrál MMS již podruhé a čekal jsem podstatně lepší výsledek.Oba však měli společného jmenovatele a to neodpovídající přístup k turnaji. Bydleli spolu a oba 2x zaspali a musel jsem je jít budit, aby neprohráli kontumačně. Navíc po té sehráli partie velmi rychle a samozřejmě je prohráli. Měli by se nad sebou zamyslet, protože šachy by při správném přístupu mohli hrát podstatně lépe.

Klára Dančáková
Skončila na 54 místě se 2 body.z 56 účastníků. Klára hrála pod své možnosti a jak už jsem si všiml v minulosti její hra má velké výkyvy. Někdy se jí daří a někdy ne.Sledoval jsem její partie někdy stála hůře, někdy lépe, ale prostě jí to nešlo. Nebylo to tím, že by hrála rychle, nebo nezodpovědně. Snažila se, připravovala se s trenérem, ale tentokrát se ji opravdu nedařilo. Chvílemi se mi zdálo, že po prohrách ztrácela sebevědomí, což se asi odráželo v dalších partiích. Snahu ji nelze upřít a snad to příště půjde lépe.

H+D16


Matyáš Kovařík

Skončil na 15 místě s 5 body ze 47 účastníků. Jeho hra se oproti lońskému MMS zlepšila. Zatím co loni zachraňoval většinou horší pozice, letos uplatňoval lepší postavení což mu některých partiích nevyšlo. Tak musel k postupu vyhrát poslední partii, ale to se mu nepodařilo. Vzhledem k jeho zlepšené hře, která se určitě za rok ještě zkvalitní, je v příštím roce předpoklad hrát nejen o postup, ale i o medaile.


OPEN


Jakub Stančík

Skončil na 12 místě s 5 body ze 25 účastníků. Jeho výkon trochu zbrzdila neproměněná poměrně jasná remíza s velmistrem Kislinským. Po té neproměnil výhody ve dvou partiích, ale závěr turnaje zvládl. Má velké předpoklady dalšího růstu,

Rostislav Vilém

Skončil na 14 místě se 4,5 body z 25 účastníků. Jeho hra se podstatně zlepšila a uhrál i body s podstatně silnějšími hráči. Pokud bude hrávat, tak má předpoklady dalšího růstu.

Lukáš Gabryš
Skončil na 16 místě se 4,5 body z 25 účastníků. Lukášova hra se vyznačovala velkou bojovností, kdy jednu téměř prohranou partii zachránil, naopak v jedné partii, kde mohl obětovat figuru zaváhal, neobětoval a horší pozici prohrál. Lukáš má velký šachový potenciál a potřebuje teď hodně hrát, aby získal zdravé sebevědomí a výsledky se určitě dostaví.


Dne : 4.11.2013
Zpracoval : Vlastimil Straděj

 

 


Vložte Váš komentář

Vaše jméno:
Váš komentář:
Zadejte kontrolní kód:
 
code
 

Komentáře

copyright © 2024 ŠKZ Vsetín | všechna práva vyhrazena
kontakt kontakt

 | e-mail: 

skz@sachy-vsetin.cz

 | 

webmaster

 | 

admin

nowonet media s.r.o.
TVORBA WWW STRÁNEK • INTERNETOVÉ OBCHODY • 
INTRANET • SEO OPTIMALIZACE • WEBHOSTING 
Vsetín | Horní náměstí 3 | tel.: 605  426 791|
info@nowonet.com | www.nowonet.com

   logo softapp      1 vasto

 vs plastik

 

Zde je místo pro vaši reklamu.
kontakt: radek@zadrapa.cz

 

 

 

 vskm  vsetín  národní sportovní agentura        



zk